Anker bundelt zijn twee beste draadloze opladers samen en prijst het vandaag op slechts $ 22,99

Er zijn weinig dingen veel beter dan een aanbieding bundelaanbieding die multi-buy kostenbesparingen onderwerpen en vervolgens een extra korting toevoegen. Evenals dat is precies wat momenteel wordt aangeboden via Amazon op dit moment, waardoor u de mogelijkheid krijgt om het Anker PowerWave-pad op te pakken, evenals slechts $ 22,99 all-in.

Het is niet zo vaak dat u twee uitstekende producten in één bundel krijgt en vervolgens de kans krijgt om een extra bedrag te besparen bovenop de bestaande multi-buy besparingen. Het is bijna alsof je twee kortingspercentages krijgt gebundeld in één deal. verdubbel het beroep.

Met deze deal ga je twee Anker PowerWave -producten kopen. Ten eerste zul je de PowerWave-stand in handen krijgen die een rechtopstaande draadloze oplaadervaring biedt voor QI-compatibele apparaten, zoals Apple’s 2017-op-andere iPhones en de wereldwijd succesvolle Galaxy-smartphones van Samsung. Dan is er het powerwave -pad voor diegenen die liever hun gadget op het bureau loceren en er niet over onthouden. Uit het zicht is uit het hart de methode die voor een groot deel van mensen komt. Beide gadgets bieden exact dezelfde oplaadervaring.

De geïntegreerde zeer efficiënte chipset in zowel PowerWave Pad als PowerWave Stand biedt een 10W high-speed laadervaring voor alle compatibele Samsung Galaxy-apparaten. Apple’s iPhones – beginnend met de iPhone X en hierboven – krijg een verhoogde 5W -oplaadervaring om ervoor te zorgen dat ze zowel sneller als effectiever kunnen worden opgeladen dan met een gewone oplader. U kunt zelfs een dunne situatie op de apparaten achterlaten. Leg ze gewoon op de tribune of pad, en kijk verbaasd naarmate het batterijteken stijgt.

Alle PowerWave-hardware heeft ook een licentie als risicovrij dankzij beveiligingsvoorzorgsmaatregelen en mechanismen die aanwezig zijn. Het product beschermt tegen overladen, overspanning, heeft temperatuurregeling, en bevat zelfs buitenlandse itemdetectie, dus als u een tv-beheert hierover gaat en wonderen verwacht, zul je teleurgesteld zijn. Risicovrij en veilig, hoe ontevreden toch.

Als u het type bent dat graag groots opslaat, inspecteert u dit gebundelde aanbieding op de onderstaande directe link.

Koop: Anker PowerWave Pad & Stand Wireless Chargers -bundel van Amazon: $ 22,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 28

Misschien wil je ook inspecteren:

Checkra1n voor Windows Alternative: precies hoe u RA1NUSB kunt gebruiken voor iOS 13.3 Jailbreak

Download: iOS 13.3 laatste IPSW -links, OTA -update en iPados 13.3 voor compatibele apparaten

Download: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA -profiel, IPSW -links uitgebracht voor iPhone en iPad

Downgrade iOS 13.3 naar iOS 13.2.3 voor Checkra1n jailbreak, hier is hoe

Jailbreak iOS 13.3 met behulp van checkra1n, hier is precies hoe [gids]

Jailbreak iOS 13.3 / 13.3.1 Op iPhone 11, 11 Pro Max, XS, meer met nieuwe TFP0 -exploit zal binnenkort mogelijk zijn

iOS 13/ 13.2.2 Jailbreak tweaks compatibiliteitslijst voor checkra1n

Apple Watch ECG App Hack: Sta buiten ons toe in niet -ondersteund land op Series 5 & 4 zonder jailbreak

Je kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *