Download BB OS 10/ 10.3 evenals Blackberry Passport Stock Wallpapers

Blackberry is een van de meest populaire smartphonemerken. Het maakte telefoons voor bedrijfsklasse mensen met veiligheid en beveiliging op bedrijfsniveau, evenals nut. Blackberry -telefoons werden begrepen vanwege hun speciale functies. Het duurde echter niet veel tijd voordat sommige nieuwere OSS exact dezelfde functies begon te bieden met de veel betere typefactor, veel betere specificaties en een overvloed aan andere verbetering. Met het tijdsprogramma werden BlackBerry -gadgets opzij gezet door individuen en de Canadese OEM bereikten een punt waar het begon te zoeken naar een koper.

Hoe dan ook, BlackBerry is hier nog steeds evenals het vrijgeven van nieuwe gadgets en hebben het nog steeds moeilijk om zijn oude glorie te herwinnen. vermeld het een daad van durf of wanhoop, BB heeft zojuist een nieuwe smartphone geïntroduceerd die er uniek is. Ja, we hebben het over het BlackBerry -paspoort met een vierkant scherm met een moeilijk essentieel paneel eronder. BlackBerry Passport is de meest recente vlaggenschiptelefoon van RIM met 4,5-inch (1440 x 1440 px) display, 2,2 GHz-processor, 3 GB RAM, 32 GB opslagcapaciteit, buiten microSD-sleuf, 13-megapixel achteruitrijcamera, evenals een maar liefst 3450 Mah -batterij.

Net als alle nieuwe vlaggenschepen bevat het BlackBerry -paspoort de meest recente versie van BB OS 10.3 en ook veel nieuwe wallpapers. Als Android -gebruikers denken we misschien niet aan een BlackBerry -gadget, maar de stock wallpapers van de nieuwe telefoon zijn iets dat je misschien niet wilt missen! Vandaag hebben we de totale set BlackBerry Pasport Stock Wallpapers voor u. De telefoon bevat 20 nieuwe achtergronden die er behoorlijk goed uitzien. Bovendien hebben we ook enkele oudere wallpapers van Blackberry OS 10.0 opgenomen. De resolutie van de BlackBerry Pasport Stock Wallpapers is verschillend, variërend van 1440px tot 1980 PX.

Download BB OS 10/10.3 evenals Blackberry Passport Stock Wallpapers

BlackBerry-OS-10-Stock-WallPapers.zip

Spiegellink

BlackBerry-OS-10.3-Stock-WallPapers.zip

Spiegellink

Wil je veel meer achtergronden? We hebben talloze mooie achtergronden in ons behanggedeelte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *