AirPods die volgende week naar Apple-winkels komen, op de internetverzending kruisen 4 weken durende mark

We hebben uw eerder precies verteld hoe de legendarische Apple Airpods werden aangeboden om te bestellen bij Apple’s in de internetwinkel, maar om te haasten, omdat we dat niet hebben gedaan Begrijp precies hoe lang de huidige offerte van verzending op zijn plaats zou zijn. Welnu, als je die waarschuwing niet hebt gehoor, dan heb je misschien nogal een wachten, met verzendingsdata die al de vier weken durende markering over de hele wereld hebben.

In navolging van het missen van zijn oorspronkelijk gerichte introductie-venster van “eind oktober” lijkt Apple nu klaar om een ​​voorraadtekort te hebben om te bieden vóór de feestdagen.

Aanvankelijk werden de AirPods aangeboden met een verwacht verzendvenster van slechts enkele dagen vanaf vandaag, afhankelijk van welk deel van de wereld je online opkomt, maar iedereen die nu bestelt, kan verwachten dat hij veel verder moet wachten dan Kerstmis voordat ze zullen zijn voordat ze zullen zijn voordat ze zullen zijn in staat om hun wonderen te proeven.

Gezien het schijnbare probleem van Apple om deze oortelefoons op te stellen op primetime, ontdekken we onszelf dat we ons precies moeten afvragen hoeveel van deze dingen er te koop waren.

Hoewel het bestellen op internet al een lange wachttijd lijkt, kunnen degenen die online in de buurt van een Apple -winkel natuurlijk in de buurt van een winkel lopen en een paar airpods kopen die volgende week een punt beginnen. Op voorwaarde dat de voorraadproblemen de Apple -website overkomen, ontdekken we het echter extreem moeilijk om te geloven dat iedereen die volgende week een Apple -winkel binnenloopt, AirPods zal ontdekken wat het oog kan zien. Als u AirPods nodig heeft voor een kerstcadeau en in staat bent om een ​​winkel te bereiken, lijkt een baksteen en mortelwinkel helaas als uw enige echte kans.

Misschien krijg je die iPhone 6s met de defecte batterij gratis gerepareerd terwijl je daar bent, hè?

Ondanks de beschikbaarheid van een aantal levensvatbare opties en herhaalde introductie van vertragingen sinds hun aankondiging in september, blijven Apple’s $ 159 AirPods begeerd gezien het ontbreken van een hoofdtelefoonaansluiting op de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Laten we hopen dat de Cupertino -gigant voor het einde van het jaar duidelijke problemen met voorraadtekort kan oplossen.

Misschien wil je ook inspecteren:

Downloaden: MacOS Sierra 10.12.2 definitieve versie voor Macs uitgebracht

Apple’s iPhone Tops Flickr’s 2016 meest prominente cameraslijst

Downloaden: iTunes 12.5.4 uitgebracht met ondersteuning voor Touch Bar en tv -app

Jailbreak iOS 10 / 10.2 / 10.1.1 voor iPhone, iPad, iPod Touch [nieuwste conditie -update]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *