AirPods Pro zou hartslagsensoren, USB-C en meer

kunnen krijgen als je een nieuw paar AirPods Pro hebt gekocht omdat je wilt zien wat de tweede iteratie te bieden heeft, je bent erin Geluk omdat het klinkt alsof ze behoorlijk goed kunnen zijn.

Volgens een nieuw rapport van 52Audio zullen de nieuwe oordopjes verschillende verbeteringen bevatten, waaronder USB-C-opladen en een nieuwe functie voor hartslagdetectie.

Die hartslagdetectiefunctie is er een waar we eerder over hebben gehoord, maar nu gelooft 52Audio dat het zal komen als onderdeel van deze nieuwe bijgewerkte versie van AirPods Pro.

Apple AirPods Pro 2 zal worden uitgerust met een hartslagdetectiesensor om de binnenoorgegevens van de drager te verzamelen en te analyseren om de hartslag te controleren. Er wordt gezegd dat deze hartslagbewakingssensor ook de temperatuurdetectie ondersteunt, maar deze wordt pas bevestigd totdat het product is vrijgegeven.

De toevoeging van USB-C-opladen is iets dat logisch is, aangezien het nieuws dat Apple is ingesteld om zijn iPhone en andere producten volgend jaar naar de connector te verplaatsen. Het nieuwe rapport beweert ook dat de juiste vondst mijn steun voor het eerst zal worden ingebouwd, waardoor eigenaren hun oordopjes gemakkelijker kunnen vinden.

Andere verbeteringen die deel uitmaken van deze Pro -update van AirPods omvatten temperatuurdetectie, verbeterde hoortoestelmogelijkheden en verbeteringen aan geluid dankzij een nieuwe H1 -chip. Dit alles maakt AirPods Pro 2 de beste oordopjes die Apple ooit heeft verkocht, waarschijnlijk met een prijs om op te starten.

Het is natuurlijk belangrijk om te onthouden dat dit rapport niet over het geld staat totdat we zien dat Apple het product en de bijbehorende functies aankondigt. Sommige van deze functies zijn degenen waar we nog nooit van hebben gehoord en lijken onwaarschijnlijk – het rapport beweert dat de nieuwe hoortoeslag -functie het geluid zal zien “verzameld door de laadkast en overgedragen aan de oortelefoon voor geluidsverbetering en afspelen”, bijvoorbeeld .

Zoals altijd hebben we Apple nodig om AirPods Pro 2 aan te kondigen voordat we een echt oordeel over dit lek kunnen maken.

Misschien wil je ook kijken:

Jailbreak iOS 15.5 op iPhone- en iPad -statusupdate

Download: iOS 15.5 laatste IPSW -links, OTA -bestanden samen met iPados 15.5 vrijgegeven

iOS 16 Beta -compatibele en ondersteunde iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

iOS 16 Beta 2 Download IPSW -links voor iPhone, iPad uitgebracht

iOS 16 Public Beta 1 Releasedatum aangekondigd

iOS 16 Beta 2 profielbestand downloaden van OTA -update zonder dev -account nu

iOS 16 Beta 2 Download Releasedatum: hier is wanneer u het verwachten van Apple

Download iOS 16 Beta 2 IPSW -links en installeer op iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *