Apple Tablet lijken misschien de allereerste generatie iPhone

aanstaande woensdag, Apple in zijn mega -evenement zal gordijnen verhogen en zijn extreem verwachte gadget met de naam Itablet/iPad of Islate vrijgeven. Volgens de bronnen bij Apple Insider zal de gadget die vertrouwde look hebben en het gevoel van de originele iPhone die in 2007 werd uitgebracht. Het zal ook veel overeenkomsten hebben die staren van de industriële stijl naar de handset -knop als evenals andere connectiviteitscomponenten.

Om te illustreren hoe het eindproduct eruit kan zien, is er een mock-up opgedoken die opvallend dicht bij de echte is, behalve die beroemde huisknop van de iPhone die verrassend ontbreekt.

Afbeelding door middel van fotoBoer.nl op flickr

Bovendien wordt het evenredig dunner dan de originele iPhone en zal het sporten van exact dezelfde knoppen als ontdekt op de handset zoals de huisknop in het midden, evenals volume -schakel aan de zijkanten. Evenzo wordt de tablet vermeld om eveneens in/uit-connectiviteit op te nemen, zoals op de huidige iPhone 3G’s, inclusief een stereo-hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm, ingebouwde luidsprekersgrills, een microfoon, GPS, 3G-connectiviteit en een 30-pins dok Connector.

Van Apple wordt verwacht dat het het verklaarde apparaat onthult, samen met iPhone OS 4.0 op het speciale evenement, dat op 27 januari om 10.00 uur PST wordt gehouden in het Yerba Buena Center for the Arts Movie Theater in San Francisco. [via Gizmodo]

Misschien wil je ook inspecteren:

Apple Tablet Idee Video -oppervlakken

Apple Tablet is een iPhone op steroïden

iPhone OS 4.0 Functies bevestigd, brengt vernieuwde gebruikersinterface en multitasking met zich mee

Apple -tablet ging naar Verizon in ons; bevat een dockingstation voor toetsenbord/muis

U kunt ons op Twitter naleven of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Apple Computer, Inc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *