Download Moto Droid Turbo Stock Wallpapers (2K)

Of het nu goede muziek, heerlijk eten, luchtige lucht of een prachtig gezicht is, we sterven allemaal voor dingen die onze zintuigen op sommige of andere manieren kalmeren. Als je van je smartphone houdt en er graag een verbluffende uitstraling uit wilt geven, moet je een persoon zijn die blijft experimenteren met verschillende combinaties van achtergronden, widgets en pictogrammen om een beste installatie te bereiken. Bij DroidViews delen we nooit om goodies te delen die u kunnen helpen uw apparaat op speciale manieren aan te passen.

Wallpapers zijn waarschijnlijk het meest gewijzigde element van de aanpassing van een telefoon en als Love prachtige wallpapers, hebben we hier al duizenden voor u. Elke week delen we een nieuw pak wallpapers en vandaag zijn we gekomen met de hele groep stock wallpapers van de geheel nieuwe Moto Droid Turbo, de huidige smartphone van Motorola die exclusief verkrijgbaar is met Verizon.

Moto Droid Turbo is een sensationele telefoon met de bekende ontwerptaal op oudere droidlijn van telefoons, maar het heeft behoorlijk goede specificaties onder de motorkap. Het apparaat wordt geleverd met 14 sensationele achtergronden waaruit 4 van de oude droid maxx zijn. De wallpapers hebben een resolutie van 2K (2880 x 2560 px). Zoals u kunt zien in onze preview -afbeelding, zien alle wallpapers er prachtig uit. U kunt het complete pakket downloaden als een 33 MB -rits van onze link hieronder en ervan beginnen ervan te genieten.

Download Moto Droid Turbo Stock Wallpapers

Moto-droid-turbo-stock-wallpapers.zip

Spiegellink

Als u veel meer wallpapers in HD of Full HD -kwaliteit wilt, vergeet dan niet om door ons wallpapers -gedeelte te bladeren.

Wilt u de Droid Turbo Circle -widget op uw apparaat? Klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *