Asus Zenfone 3 House Launcher wordt nu aangeboden voor download

Asus Zenfone 3 – nieuw vlaggenschip van ASUS. Zenfone 2 was uiterst succesvol, misschien vanwege de lage kosten en hoge prestaties. Zenfone 3 is een behendige, prachtige stijl die wordt beïnvloed door de schoonheid van de natuur. De Zenfone 3-telefoons hebben een extreem krachtige 64-bit, 2,0 GHz octa-core Snapdragon 625-processor, 4 GB-geheugen, evenals Adreno 506 grafische processor.

Als je je wilt voelen als Asus Zenfone 3 -persoon – je kunt het in een paar klikken doen – ga naar Google Play en download ASUS Zenui Launcher. Het is gratis en bevat geen advertenties.

Zie ook: Download Asus Zenfone 3 Stock Wallpapers

Asus Zenui Launcher is eenvoudig en functioneel, vrij lichtgewicht en heeft veel opties.

Veeg eenvoudig op het huisscherm om toegang te krijgen tot eenvoudige personalisatietools.

Er zijn verschillende stijlen van Zenui Launcher Animation om uit te kiezen. Veel pictogrampakketten en thema’s zijn gratis en worden aangeboden om te downloaden:

Aanpasbare lettertypestijlen en verschillende kleuren helpen u om uw huisscherm te verbeteren.

Asus Zenui Launcher verbruikt een kleine hoeveelheid RAM. Je kunt het op de screenshot zien:

Als u minimaal 2 GB RAM op uw smartphone hebt, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Met Asus Zenui kunt u uw apps onmiddellijk groeperen in classificaties volgens hun functie:

Als u wilt, kunt u uw apps en mappen organiseren in één laagmodus (alle apps op het startscherm zoals iPhone 6) of twee laagmodus (toegangs -apps met behulp van een snelkoppeling).

U kunt zelfs transparantie van uw conditiebalk selecteren:

Geïntegreerde applock en app -functies verbergen die uw persoonlijke apps beschermen tegen uw goede vrienden en leden van het huishouden.

Wat mij betreft – Asus Zenui Launcher is een extreem praktische app – het heeft alles – thema’s, aanpasbare lettertypen, verschillende pictogrammen en verschuivingseffecten. Evenals het is zowel snel als eenvoudiger dan Sony- of Huawei -launchers.

[GooglePlay url = ””/]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *