Amazon Freetime onbeperkt heeft betrekking op zowel iPhone als iPad

Het komt misschien meer dan vijf jaar nadat het op strijdende platforms is geïntroduceerd, maar iPhone en iPad -eigenaren kunnen nu de prominente Freetime van Amazon downloaden.

Ontworpen om jongeren van 3-12 jaar te bieden, krijgen toegang tot leesmateriaal en plezier als onderdeel van een competitieve lidmaatschapsservice, Freetime Onbeperkte gebruik krijgt toegang tot 10.000 boeken, films, evenals tv-programma’s voor $ 2,99 voor Amazon Prime -leden.

Niet-leden kunnen ook de actie binnenkomen, hoewel ze verplicht zijn om $ 9,99 te betalen. Dit biedt toegang tot maar liefst vier individuen en dat is in gadgets zoals telefoons, tablets, e-readers, evenals met name wijze luidsprekers.

Waarom het zo lang heeft geduurd voordat Amazon zijn service aan iOS overtreedt, is de gok van iedereen, hoewel Amazon suggereert dat het een basissituatie was van Freetime die niet was beperkt, gewoon niet voorbereid was op prime time tot voor kort. We weten niet zeker hoe veel van dat we geloven, maar we hebben echter niet veel optie om Amazon op zijn woord te nemen.

“We introduceren nieuwe producten en functies als ze klaar zijn”, verklaarde een woordvoerder van Amazon bij het commentaar op de timing van de nieuwe release. “We zijn dolblij om de Freetime Unlimited -ervaring naar iOS -apparaten, waaronder iPhone, iPad, en iPod Touch te brengen.”

Na eerder alleen aangeboden aan individuen van Amazon’s eigen gadgets of die runnen Android, biedt deze nieuwe opname van iOS in de mix Amazon een grote nieuwe potentiële markt die nog moet worden afgetapt. Materiaal komt van Disney, Nickelodeon, Sesame Street, PBS Kids, National Geographic en Amazon Originals for Kids. Als de iOS -versie van Amazon’s complementaire tijd onbeperkte app in de buurt van zo prominent is als op andere platforms, dan is de handelaar misschien wel de meevaller.

(Download: Amazon Freetime onbeperkt voor iOS in App Store)

Misschien wil je ook inspecteren:

iOS 12 Beta 3 evenals openbare bèta 1 download, verwachte releasedatum

Kodi 18 Leia Alpha 2 APK Download voor Android, IPA voor iOS, Xbox One, Windows en Mac uitgebracht

Downloaden: iOS 12 Beta 2 IPSW -links, OTA Update uitgebracht

100+ iOS 12 verborgen functies voor iPhone en iPad [Running List]

Download iOS 12 Beta 2 configuratieprofielgegevens zonder designeraccount

Download iOS 12 Beta 2 IPSW -links & ingesteld op iPhone X, 8, 7, plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Hoe iOS 12 Beta te downgraden naar iOS 11.4 [Tutorial]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *