Apple goedgekeurde ontwerpoctrooien voor “Slide to Unlock” en “Keyboard Letter Pop”

Als je niet onder een rots hebt geleefd of zoiets, zul je waarschijnlijk weten dat het Apple was die voor het eerst met deze nieuwe innovatieve kwam manier om telefoon te ontgrendelen op een touchscreen met iPhone. Het nu “dia naar ontgrendeling” -scherm dat u waarschijnlijk het meest op uw telefoon ziet, was een van de meest “ooh aah” van 2007. Hetzelfde geldt voor het virtuele toetsenbord van de iPhone dat dit “letterpop-out” -effect had dat geen andere telefoon op dat moment had.

Sinds de oprichting in 1975 heeft Apple zich aangevraagd en veel patenten gewonnen. Dit is cruciaal omdat de technologie in een recordopname beweegt en er een grote behoefte is aan een groot bedrijf als Apple om zijn intellectuele eigendomsrechten te beveiligen om te worden gekopieerd, zodat het zijn producten kan blijven verkopen voor de speciale functies die het bezit.

Het was drie jaar geleden toen Apple voor het eerst solliciteerde voor deze octrooien. En vandaag is Apple twee patenten goedgekeurd door het Patent en het handelsmerkkantoor met de Verenigde Staten getiteld “Geanimeerde grafische gebruikersinterface voor een displayscherm of gedeelte daarvan”. Deze patentprijzen, als er iets meestal wordt beschouwd als technische overwinningen in deze snelle technologie. wereld.

Dus wat dit nu aangeeft, is dat als een bedrijf het exacte ontwerp probeert te kopiƫren, of aanzienlijk vergelijkbaar is met het ontwerp dat in de patenten wordt beschreven, ze het ontwerp van Apple moeten licentie geven door ongetwijfeld knappe vergoedingen te betalen, of de juridische stappen onder ogen te zien door de juridische afdeling van Apple. [D621849, D621848 door middel van Tuaw]

Misschien wil je ook kijken:

Ipatent – Steve Jobs Favoriete iPhone -app

Chinese iPad -kloon die $ 290 kost, ingesteld op de schappen op 3 april

Apple goedgekeurd ontwerpoctrooi voor iPhone 3G en iPhone 3GS

Apple bezit nu het ontwerppatent voor iPhone en iPod Touch

U kunt ons volgen op Twitter of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google en Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *