Android M Preview 2: Installatiegids voor Nexus 5

Met de nieuwe preview hebben we een hoop dingen om te verkennen. Android -individuen gluren in nieuwe tabbladen en zoeken naar wat Android M in de nabije toekomst brengt. Nexus -individuen hebben de vorige preview al te pakken gekregen en deelden hun ervaringen met het nieuwe dessert. Alles wat we kunnen zeggen, vanaf nu zal het een belangrijke update zijn over Android Lollipop.

De materiaalstijl was voornamelijk succesvol, maar als we een totale weergave hebben, is Android Lollipop nog steeds buggy. OEM’s hadden geweldige deals van agitatie die deze woestijn portten, evenals enkele van de gadgets die batterijafvoer of opslagproblemen schetsten na overstap naar Lollipop.

Omdat Kitkat een reparatie was voor Jellybean, is Android M voor Lollipop. Met Lollipop nam Google een beslissing om dingen in nieuwe rijstroken te nemen. Het is nu gericht op veiligheidspatches en onderling verbindende functies voor veel betere individuele ervaring. In de gids van vandaag zullen we u begeleiden naar de tweede preview van Android M.

Maar voordat we in nerd stemming komen, laten we kijken wat nieuwe Android M Preview 2 te bieden heeft.

Visuele voicemailservice

Roterend huisscherm (eindelijk)

Nieuwe app -lade

Optie om screenshots te verwijderen

Verwijder de pictogrammen van de staatsbalk

RAM -manager

Netwerkinstellingen Reset Optie

Installatie

Voorbeeldinformatie

Bouwnummer: MPZ79M

Radio (basisband): M8974A-2.0.50.2.26

Bootloader: HHZ12H

Gids

Download de Android M Preview 2 vanaf hier.

Download ADB evenals FastBoot -configuratie vanaf hier en extraheer ze in C: \ ADB \ Directory

Houd nu de shift cruciaal en ideaal klikken en kies “Opdrachtvenster hier openen”.

Back -up van al uw inhoud omdat dit proces uw gadget volledig wegvaagt.

Pak het gedownloade Android M.TGZ -bestand uit. (Als u ReducedSDK gebruikt, locatie de ReducedSDK -gegevens in de geëxtraheerde map locatie)

Sluit uw telefoon aan op uw computer in de fastboot -modus (volume omlaag en aan / uit -knop)

Flits alle geëxtraheerde gegevens met behulp van fastboot -opdracht of klik op “Alles flashen” in de ADB -interface. U kunt hier een diepgaande tutorial over knipperende privéfabrieksfoto’s ontdekken.

Je bent klaar. Nu heb je de stroom en de zoetste smaak op je apparaat. Als u tijdens de installatie problemen heeft, laten we het dan begrijpen in de reacties hieronder. Onthoud niet dat u uw ervaringen kunt delen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *