Apple drops iPhone 3GS, kondigt prijsreductie aan voor iPhone 4S

Apple heeft ons allemaal uit onze smartphone-gerelateerde ellende geplaatst en uiteindelijk de details van de zesde-generatie iPhone aangekondigd en wordt de iPhone 5 genoemd. Na maanden van intens Speculatie rond de meerdere gelekte onderdelen en componentenbeelden die rond het net hebben gevlogen, Tim Cook en zijn team hebben eindelijk het deksel op de smartphone opgeheven waarvan ze hopen dat ze ze naar het nieuwe jaar op de eerste plaats zullen leiden. Veel van de opgenomen functies van de nieuwe iPhone zijn in overeenstemming met wat we hadden verwacht, hoewel Apple zoals altijd een paar kleine toevoegingen is geslaagd.

Maar hoe zit het met die consumenten die niet hebben dat nodig is om op de hoogte te blijven van het smartphone -spel en de meest huidige hardware hebben? Naarmate generaties van productenontwikkeling en bedrijven nieuwe technologie duwen, zal er altijd een aantal gebruikers wedden dat een stap achterblijft en een uitzonderlijke deal met een ouder apparaat te sluiten, hetzij via secundaire verkoopkanalen of als officieel nieuwe aankoop. Apple herkende dit bij het aankondigen van de derde versie van de iPad en stelde de iPad 2 beschikbaar tegen een gereduceerde prijs via hun officiƫle winkelketen van winkels.

Gelukkig voor degenen die zichzelf een koopje willen krijgen, heeft het bedrijf deze trend gevolgd door aan te kondigen dat de iPhone van de vijfde generatie, het iPhone 4S, 16 GB-model, beschikbaar zal zijn voor consumenten tegen een gereduceerde prijs van $ 99. Het voordeel van het nemen van een dergelijke beslissing is tweevoudig voor Apple. Allereerst stelt het hen in staat om het feit te promoten dat ze financiƫle implicaties daadwerkelijk begrijpen en consumenten een meer betaalbare manier geven om het Apple -merk te verdedigen. Ten tweede stelt het ook het bedrijf in staat om bestaande aandelen van de iPhone 4S ook met een winst uit te putten.

Ook is iPhone 3GS volledig verwijderd van Apple Line -up:

De beschikbaarheid van de meer betaalbare iPhone 4S evenals het fantastische nieuwe iPhone 5 -model zal Apple zeker in een geweldige positie brengen in de feestdagen en moeten ervoor zorgen dat ze erin slagen om elke competitie voor veel populaire smartphone op de Achteruiteinde van het jaar van mensen als Nokia, Motorola en Samsung. Vanuit een consumentenperspectief kan het de moeite waard zijn om het geminimaliseerde specificatiemodel te bekijken in plaats van secundaire verkoopkanalen te bekijken om een 4S te verwerven.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *