De nieuwste studie onthult de meest populaire emoji -personages, ons gebruikspatroon, hoe we ons ermee omgaan, meer

Heb je je ooit afgevraagd wat de meest populaire emoji waren? Nee, we hebben ook niet, maar dat heeft Adobe niet weerhouden om uit te gaan en 1.000 Amerikanen te vragen naar hun emoji-gebruiksgewoonten.

Het hele ding was om de Emoji -dag van de Wereld te vieren, iets dat we nog steeds niet helemaal kunnen geloven, is iets.

Hoe dan ook, de meest populaire emoji bleek het lachende gezicht te zijn met tranen van vreugde. De tweede plaats ging naar het hart () terwijl het gezicht dat een kus blaast de top drie afbreekden. Zie je, was dat niet fascinerend?

Wat betreft de meest populaire paren van emoji, het lijkt erop dat hartogen/gezicht een kus blazen dat zich op de nummer één plek bevonden.

Van degenen die door Adobe worden ondervraagd, lijkt het erop dat een enorme 91% gelooft dat het gebruik van emoji de stemming verlichtte, terwijl slechts 42% gelooft dat die emoji het gemakkelijker maakt om gevoelens te communiceren.

Over dat onderwerp gelooft een verrassende 81% dat mensen die emoji gebruiken vriendelijker en aanspreekbaarder zijn dan degenen onder ons die dat niet doen. Dus daar ga je, bevestiging dat de tante die geen woorden in haar Facebook -berichten zal gebruiken de meest vriendelijke persoon op de planeet is.

Het volledige Adobe -rapport heeft allerlei interessante, of niet, statistieken om te verdiepen als u geïnteresseerd bent om meer te weten over hoe mensen die kleine pictogrammen gebruiken. We zijn misschien bevooroordeeld, maar we vragen ons wel af wat er mis is met het gebruik van goede ouderwetse woorden om te communiceren.

(Bron: Adobe)

Misschien wil je ook kijken:

Download iOS 13 Beta 4 IPSW -links, OTA -profiel samen met die van iPados 13 Beta 4

iOS 13 Beta 4 profielbestand downloaden zonder udid / ontwikkelaarsaccount, hier is hoe

iOS 13 Beta 5 / Public Beta 3 Download Releasedatum Verwachting

Jailbreak iOS 12.2 Gebruik van UNC0ver 3.3.0 IPA

Installeer WhatsApp -web op iPad dankzij iOS 13 en iPados 13

100+ iOS 13 verborgen functies voor iPhone en iPad [Running List]

Hoe iOS 13 / iPados 13 Beta te downgraden naar iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, iPados -compatibiliteit voor iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

Download iOS 13 Beta 1 IPSW -links & installeer op iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *