Android Market 3.4.4 nu uitgerold, download APK nu om het eerst te krijgen!

Een geheel nieuwe versie van de Android -markt wordt uitgerold, heeft Redmond Pie geleerd. Details en downloadlink worden aangeboden na de sprong.

Het nieuws komt van Android -autoriteiten – een blog gewijd aan het behandelen van alle dingen Android – in het type publicatie waarin ze het hebben over de meest recente versie van de markt.

Genummerd op 3.4.4, de markt is nu veel, veel sneller. Voorlopig begin kost minder tijd, foto’s tonnen sneller en wat er gewoon pittig aanvoelt.

Daarnaast zijn de oudere “Auto-Add-snelkoppelingen” -keuzes onder instellingen vervangen door “Auto-Add Widgets”. Commentator ZZ over de publicatie van Android Police gelooft dat dit in de toekomst “consistentie handhaaft”, omdat ijssandwich app -pictogrammen behandelt als 1 × 1 widgets.

Van Android Police:

Google is begonnen met het duwen van een nieuwe marktupdate met versie 3.4.4, die bij snelle inspectie sneller werkt dan voorheen en een instelling brengt voor het automatisch toevoegen van widgets aan uw huisscherm.

Ik heb de APK van de Market 3.4.4 (hieronder ingebed ingebed) op mijn Samsung Galaxy S II op Android 2.3.3 geëvalueerd en verifieert dat het werkt zoals beweerd. De verzekeringsclaim van Android Police van de meest recente versie “die sneller werken” is zeker waar, omdat ik de prestaties ontdekte om aanzienlijk te verbeteren ten opzichte van eerdere versies.

U hebt nu twee technieken om Market 3.4.4 op uw apparaat te krijgen: a. Wacht op Google om het naar uw Android -gadget of b te duwen. Download de APK en zet hem nu het beste op je gadget in. Als u van ons houdt, kiest u waarschijnlijk voor techniek B, omdat deze zowel risicovrij als omkeerbaar is (in situatie gaat er iets mis).

Zorg ervoor dat u onbekende bronnen heeft ingeschakeld vanuit Instellingen> Toepassingen zodat u apps kunt sideload. Tik bij het downloaden op de gegevens om deze in te stellen. U vereist geen geroote gadget om dit te laten werken.

Laat ons zeker begrijpen wat u van Market 3.4.4 gelooft in het commentaargedeelte op onze Facebook -pagina. We zijn er zeker van dat je het zo snel zult ontdekken als wij.

Download Market 3.4.4 [Multiupload]

Als Market 3.4.4 blijft crashen, moet het wissen van gegevens uit instellingen> Toepassingen> Handvat> Markt de truc lukken.

Zorg ervoor dat u onze Android -apps -galerij inspecteert om veel meer apps voor uw Android -apparaat te bekijken.

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *