10 iPhone X -video’s die de moeite waard zijn om van te genieten voordat u uw levering ontvangt

Dus ja, de iPhone X is een ding. Maar dat wist je al, nietwaar?

In feite, vanaf morgen, of vandaag – ik heb geen idee hoe tijdzones meer werken – de iPhone X zal veel reëler zijn dan ooit voor velen van jullie die dit lezen, omdat de lanceringsdag (bijna) op ons is. Het is een grote dag. Een substantiële dag, zelfs.

Het meest absoluut een opwindende voor mensen met pre-orders in de post of zijn winterhard genoeg om buiten een Apple-winkel te zitten wachten tot het in de hoop wordt geopend (dat klopt, hoop) dat ze een iPhone X kunnen krijgen Vrijdag 3 november. Er gaat niets boven de iPhone -lanceringsdag, en iPhone X heeft de magie teruggebracht na jaren van, laten we eerlijk zijn, minder dan inspirerende releases.

Maar we zijn er nog niet helemaal. Het is nog minstens een paar uur voordat we de heetste release van het jaar in handen krijgen. Dus wat doe je om de tijd te doden? Nou, om te beginnen lees je dit blijkbaar. Dus bedankt daarvoor. Maar daarna? Nou, je geniet van enkele video’s over het ding waar je zo extatisch over bent.

YouTube -video’s over de iPhone X natuurlijk.

Dat is wat we zouden doen, dus we dachten dat we met 10 (x, kijken wat we daar deden?) IPhone X -video’s waarvan we denken dat het een uitzonderlijke manier zou zijn om tijd mee te doden. De video’s variëren van praktische video’s tot unboxing tot tests van hoe goed gezicht ID werkt. Ten minste één noemt zichzelf zelfs een recensie, ondanks de korte tijd die iedereen met het apparaat lijkt te hebben gehad, maar wat de video ook is, we denken dat je er plezier in zult hebben. Dus lek achterover, pak koffie en geniet ervan.

Het is bijna nieuwe iPhone -dag, mensen!

Misschien wil je ook kijken:

Hoe u screenshots maakt op iPhone X zonder een startknop

Download officiële iPhone X Wallpapers Pack voor elke iPhone voorafgaand aan release

Download: Pokemon GO 1.51.1 voor iOS, 0.81.1 APK voor Android Rolling Out

Download iPhone X Reflection Ringtone en ingesteld als standaard op elke iPhone, hier is hoe

Download iOS 11.1 IPSW -links en OTA -update van de definitieve versie

Downgrade iOS 11/11.1 op iPhone of iPad [How-To Guide]

Download iOS 11, 11.1, 11.0.3 Links & installeer op iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 11/11.1 / 11.0.3 op iPhone en iPad [Status Update]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *